Tuturut Munding

Tuturut munding (meureunan resep ka munding)
tuturut munding (meureun kasurupan munding)
tuturut munding (boa boa ngélmu munding)
tuturut munding (kalakuan siga munding)

*
Batur lieur, milu lieur
Batur ngaco, milu ngaco
batur gélo, milu gélo
diajak balég teu daék

Batur saur milu saur
batur buka milu buka
ti beurang batur puasa
manéhna jajan samangka

Batur saur milu saur
batur buka milu buka
ti peuting batur tarawéh
manehna cindekul gapléh

Malem lebaran
batur di masjid takbiran
manéhna sorangan
mabok ao di péngkolan

Poé lebaran
batur salembur solat ‘id
manéhna ngajoprak
dipépéndé ku jin iprit

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: