Wilujeng Hari Ibu…..

 

 

…diri di kandung salapan sasih lamina..anjeun te aral jeng ngarasula ceuk sanaos mondok te tibra..

emah hapunteun abdi can tiasa mulang tarima mugia Alloh maparinan tempat anu mulia..

sok kagagas upami neteup gambarna masih karaos usap” kayaah…

 

mugia amal ibadahna ditampi ku nu maha suci amiin

 

wilujeng hari ibu,janten langkung babaktos deui kanu janten ibu,, tapi ulah hilap deuih ka rama oge..

Muhun atuh, teu kenging kitu…

Kan rama oge sma ageung jasa’na !

Soal na, upami teu aya rama ?

Moal aya atuh simkuring oge meureun..hehe

 

Wilujeng Hari Ibu…..

Mugia ibu salamina aya dina ibar kasinugrahan, sinareng Mugia lengkah ibu salamina aya dina panangtayungan Alloh SWT.

Amieeeeennnn……

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: