23 April 2014

Ulang taun ke 28 tahun, biasa aja, ngga ada yg istimewa, cuma dpt Susu anak Frianflag 1-3 tahun 400 & 800 gr dari Puspa temen fb, diajak makan di istana martabak sambil bimbingan skripsi, dpt duit 50rb, nganter pulang orang dpt 100rb, dipake beli pulsa 44rb. Sisanya dikumpulin. Pengen beli tv LED 2,350.000 buat anak istri yg mau ke jakarta tinggal bersama. Ultah tp anak istri jauh, ketemunya kemaren 3 hari. Ya Alloh, semoga bertambah usiaku, bertambah pahalaku, amal ibadahku, tambah ilmu pengalamanku, jd suami dan bapak yg baik untuk keluarga. Amin

Sampingan

Tuturut Munding

Tuturut munding (meureunan resep ka munding)
tuturut munding (meureun kasurupan munding)
tuturut munding (boa boa ngélmu munding)
tuturut munding (kalakuan siga munding)

*
Batur lieur, milu lieur
Batur ngaco, milu ngaco
batur gélo, milu gélo
diajak balég teu daék

Batur saur milu saur
batur buka milu buka
ti beurang batur puasa
manéhna jajan samangka

Batur saur milu saur
batur buka milu buka
ti peuting batur tarawéh
manehna cindekul gapléh

Malem lebaran
batur di masjid takbiran
manéhna sorangan
mabok ao di péngkolan

Poé lebaran
batur salembur solat ‘id
manéhna ngajoprak
dipépéndé ku jin iprit

Selamat Puasa Ramadhan

Selamat Puasa Ramadhan

Selamat Puasa Ramadhan

Gambar

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadhan

setiker-11

Gambar

Windows Vista YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8

Windows Vista
YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8

Sampingan

anthem for the broken hearted

Anthem for The Broken Hearted

Anthem for The Broken Hearted

Anthem for The Broken Hearted Anthem for The Broken Hearted (1)

Wilujeng Hari Ibu…..

 

 

…diri di kandung salapan sasih lamina..anjeun te aral jeng ngarasula ceuk sanaos mondok te tibra..

emah hapunteun abdi can tiasa mulang tarima mugia Alloh maparinan tempat anu mulia..

sok kagagas upami neteup gambarna masih karaos usap” kayaah…

 

mugia amal ibadahna ditampi ku nu maha suci amiin

 

wilujeng hari ibu,janten langkung babaktos deui kanu janten ibu,, tapi ulah hilap deuih ka rama oge..

Muhun atuh, teu kenging kitu…

Kan rama oge sma ageung jasa’na !

Soal na, upami teu aya rama ?

Moal aya atuh simkuring oge meureun..hehe

 

Wilujeng Hari Ibu…..

Mugia ibu salamina aya dina ibar kasinugrahan, sinareng Mugia lengkah ibu salamina aya dina panangtayungan Alloh SWT.

Amieeeeennnn……

Previous Older Entries

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.